MARCĂ PROTEJATĂ
Agenția ta de încredere!

0+
Ani de experiență
0+
Clienți mulțumiți
0+
Mărci înregistrate
0+
Feedback pozitiv

Cabinetul ‘’ Marcă Protejată ‘’ în calitate de membru al Camerei Naționale a Consilierilor în Proprietate Industrială, este autorizat să reprezinte persoane fizice sau juridice în relația cu OSIM, EUIPO și WIPO.  Cabinetul nostru oferă servicii de specialitate atât pentru înregistrarea și reînnoirea mărcilor, desenelor/modelelor, dar și alte proceduri juridice ce țin de protecția dreptului de proprietate industrială: avize de refuz, opoziții, contestații, contrafaceri, anulare marcă, intervenții în vamă, etc.

Cu o experienta de peste 7 ani în domeniul dreptului de proprietate industrială, consilierii noștri formează o echipă tânără, motivată de succesul clienților și reușita acestora. Ne dorim să fim în permanență alături de clienții noștri cu sfaturi pertinente și servicii de înaltă calitate.

Cabinetul nostru vă poate consilia pentru a obține în cel mai scurt timp înregistrarea unei mărci, desen/ model, și să evitați posibilele încălcări de drepturi anterioare. În cazul în care dețineți deja un drept de proprietate îndustrială, consilierii noștri vă pot consilia și reprezenta în procedurile de protecție a acestora, în vederea stopării posibilelor încălcări de drepturi.

Au avut incredere in noi:

Meniu